Mooi
byGerda

MooibyGerda Home

Behandelingen MooibyGerda

OPI Productenoverzicht

Aanbiedingen

Openingstijden

Contact

Foto's

Nieuws & Aanbiedingen

Februari aanbieding:

Mooi en verzorgd in februari met de nieuwste kleuren van O.P.I.?

GEL COLOR BEHANDELING
inclusief manicure & kleur naar keuze

Normaal: Euro 24,95   Nu: Euro 20,-
Nieuws 29 november 2014:

Met mooie  en verzorgde nagels en handen de feestdagen in? Dat kan gedurende de maand decmeber heeft MooibyGerda de openingstijden verruimd en is nu ook in de avonduren geopend.

Wees op tijd en maak nog snel een afspraak voor de feestdagen!
Nieuws 23 mei 2014:

MooibyGerda
en damesmode winkel 'Twee Zussen' uit IJsselstein slaan handen ineen. Op 10 juni verzorgt MooibyGerda Quick Manicure’s bij Twee Zussen , dit als finishing touch in combinatie met de modieuze kleding van Twee Zussen. Kom gerust langs of meldt je aan voor een Quick Manicure bij:

Twee Zussen
Utrechtsestraat 24
3401 CW IJsselstein Ut, Nederland
030-6883653


 

Uw ‘finishing touch’ bij TWEE ZUSSEN.
 
Mooie verzorgde nagels zijn, in combinatie met de modieuze kleding van Twee Zussen, de "finishing touch" van uw uiterlijke verzorging. Iedere vrouw wil graag mooie nagels en verzorgde handen. Mooie nagels zijn immers een lust voor het oog en het visite kaartje van uzelf.
 
Op vrijdag 10 juni verzorgt MooibyGerda Quick Manicure’s  bij Twee Zussen. MooibyGerda is een professionele OPI nagelstudio voor luxe hand- en voetnagelverzorging te Wijk bij Duurstede.
 
O.P.I. is een toonaangevend merk nagellak dat door tal van sterren op handen wordt gedragen. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. Ook in kwaliteit voldoen de lakken aan de hoge eisen die - zeker filmsterren - stellen aan hun producten
 
De manicure bestaat uit de verzorging van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en een lak finish met een van de levendige tinten uit nieuwe zomercollectie van O.P.I. voor het speciale tarief van € 9,95.
 
Schrijf u snel in in de winkel van TWEE ZUSSEN voor een behandeling van uw nagels.
 
We zien U graag op de 17e.
 
 
Hartelijke groeten,
 
Gerda


 


MooibyGerda HomeBehandelingen MooibyGerdaOPI ProductenoverzichtAanbiedingenOpeningstijdenContactFoto's