Mooi
byGerda

MooibyGerda Home

Behandelingen MooibyGerda

OPI Productenoverzicht

Aanbiedingen

Openingstijden

Contact

Foto's

Nagelverzorging
O.P.I biedt een grote variëteit van producten die speciaal voor de verzorging van hand, voet, nagels en nagelriemen zijn ontwikkeld. Daarbij denkt O.P.I ook aan de individuele wensen van de consument.

Avojuice Hand- & Bodylotion
Zijdezachte hand- en bodylotion op basis van verzorgend avocado extract. Verkrijgbaar in verschillende heerlijk frisse geuren, zoals o.a. Peach, Coconut Melon en Vanilla Spice.
Verkrijgbaar in 30 ml en 200 ml
 
 
Manicure by OPI
Recept voor prachtige handen...
Na jaren van onderzoek en testen introduceert OPI een nieuwe, complete productlijn van een zeer hoogstaande kwaliteit, zoals je van exclusieve gezichtsverzorgende producten mag verwachten.
De lijn bestaat uit 4 producten, die een gewone manicurebehandeling veranderen in een luxe, ontspannende Spa ervaring. De resultaten zijn sensationeel! Zachtere, gladdere, jonger uitziende handen, die alleen maar meer verbeteren bij herhaaldelijk gebruik van Manicure by OPI producten.
 
 
Manicure / Pedicure by OPI - Coffee & Tea
OPI heeft nu Coffee and Tea bodyscrubs en massagelotions. Deze heerlijke lichaam verwenner bevatten de meest verzachtende en effectieve botanische extracten uit de natuur, plus cafeïne voor een energieboost van de huid en daarnaast huidverzorgende antioxidanten uit thee.


MooibyGerda HomeBehandelingen MooibyGerdaOPI ProductenoverzichtAanbiedingenOpeningstijdenContactFoto's